Ostropel de pui

Dacă te-ai plictisit de banalele fripturi de pui, poţi pregăti un gustos ostropel de pui.
Ingrediente
4 pulpe de pui mai mici 1 ceapă 2 cartofi 1 pahar vin alb 1 ceşcuţă de cafea cu paste rotunde 100 g fasole verde 3 linguri pastă de tomate 4 căţei de usturoi 2 linguri ulei sare piper boia iute
Mod de preparare
Pulpele se spală, se usucă cu hârtie absorbantă, se prăjesc în ulei încins, se scot şi se păstrează calde. În uleiul în care au fost prăjite se căleşte ceapa dată pe răzătoarea mare.
Se stinge cu vin, se adaugă două căni cu apă, cartofii tăiaţi cuburi, fasolea verde şi se condimentează cu sare, piper şi boia, după gust.
Se lasă să fiarbă 15-20 de minute, se adaugă pasta de tomate diluată cu puţină apă, pulpele de pui şi se mai fierbe 10 minute. Pastele se fierb separat conform instrucţiunilor de pe pachet, se clătesc bine şi se ţin la cald.
Când totul este fiert se adaugă pastele, se mai lasă câteva clocote şi se opreşte focul. Se adaugă usturoiul pisat şi se serveşte.
sursa foto: Fotolia