Ouă cu spanac pe foitaj

oua cu spanac pe foitaj jpeg

Cui nu-i place spanacul cu ou? Dar dacă mai pui şi un aluat şi obţii un delicios preparat, ouă cu spanac pe foitaj? Cu siguranţă, obţii astfel un aperitiv delicios, demn de răsfăţul tuturor celor dragi.

Ouă cu spanac pe foitaj - Ingrediente (6 porţii)

6 ouă 1 pachet aluat de foitaj 200 g spanac 2 linguri oţet 1 l apă sare unt

Ouă cu spanac pe foitaj - Cum se prepară

Dezgheţi aluatul de foitaj, îl întinzi pe o suprafaţă plană, tai cercuri cu un pahar şi le pui pe o tavă. Încingi cuptorul şi le coci până se rumenesc frumos.

Speli spanacul, îl scurgi şi-l sotezi 2-3 minute în unt. Pui câteva frunzuliţe pe cercurile rumenite de foitaj.

Torni într-un vas apă la fiert, adaugi oţetul, spargi ouăle, pe rând, şi le fierbi 5-8 minute. Când sunt gata, le scurgi şi pui câte un ou pe aluatul de foitaj copt.

Condimentezi cu sare după gust şi le serveşti calde.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg