Ouă umplute

oua umplute jpeg

Îmi amintesc că nu era zi de sărbătoare fără ouă umplute pe masă. Aşa că nici de data nu vor lipsi.

Ingrediente (5 porţii) 5 ouă 2 linguriţe muştar 2 linguriţe pastă de hrean 2 linguri maioneză sare

Pentru ornat

1 lingură maioneză

pătrunjel proaspăt

3 roşii

frunze de salată

Mod de preparare

Fierbi ouăle în apă cu sare. Le laşi 10 minute, le scoţi şi le clăteşti în apă rece. După ce s-au răcit, le descojeşti şi le tai jumătăţi, pe lung. Scoţi gălbenuşurile, le pui într-un castron şi le zdrobeşti cu o furculiţă. Le combini cu maioneza, muştarul şi cu pasta de hrean. Dacă e cazul, mai presari sare şi continui să amesteci. Umpli jumătăţile de ou cu această pastă.

Ornezi cu puţină maioneză şi pătrunjel proaspăt. Aşezi pe un platou cu frunze de salată şi sferturi de roşii.

foto: profimedia



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg