Ouă umplute
Un aperitiv rapid.Se potriveşte cu orice ocazie, fie că-l faci într-o zi de sărbătoare, fie că-l serveşti cu prietenii...trebuie să încerci si tu aceasta reteta de oua umplute.
Ingrediente:
5 ouă 3 ciuperci 2 linguri muştar 2 linguri maioneză 2 linguri de pate fin de pui sare şi piper 1 linguriţă pastă hrean ½ ardei gras roşu sau pătrunjel
Mod de preparare:
Fierbi ciupercile, le scurgi bine de apă şi le tai cubuleţe. Fierbi ouăle tari, le cureţi de coajă şi le tai pe jumătate. Le scoţi gălbenuşul şi-l pasezi într‑un bol separat. Adaugi maioneza, muştarul, pateul fin de pui, hreanul şi ciupercile, le amesteci şi asezonezi cu sare şi piper, după gust. Cu o linguriţă, umpli fiecare „cuib“ de albuş.
Deasupra acestor oua umplute pui câte o fâşiuţă de ardei gras crud şi poţi decora cu o frunză de pătrunjel.
Tarta de cartofi cu oua fierte
Tarta de cartofi cu oua fierte
Oua invelite in bacon cu sos de mustar
Oua invelite in bacon cu sos de mustar