Ouă umplute cu cremă de gălbenuşuri şi unt

1 oua umplute1 jpg jpeg

Din gălbenuşurile fierte poţi prepara o cremă delicioasă, numai bună de umplut albuşurile. Vei obţine un platou festiv care va fura privirile invitaţilor.

De ce ai nevoie pentru ouă umplute

6 ouă

20 g unt

1 lingură smântână

muştar, după gust

1 legătură pătrunjel

sare

piper măcinat

 De ce ai nevoie pentru ouă umplute

Fierbi ouăle în apă rece, puţin sărată. Pentru a avea gălbenuşul tare, le ţii 5 minute după ce apa dă în clocot. Le cureţi de coajă şi le tai jumătăţi, pe lung. Separi gălbenuşurile de albuşuri. Păstrezi un gălbenuş pentru decor. Din restul gălbenuşurilor, faci umplutura astfel: le zdrobeşti fin cu furculiţa, adaugi untul moale şi freci bine amestecul. Încorporezi smântâna, muştarul, sarea şi piperul. Cu acest amestec umpli fiecare albuş în parte. Toci pătrunjelul, fărâmiţezi gălbenuşul păstrat şi decorezi ouăle umplute după imaginaţie.

 



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg