Ouă umplute cu somon

Ingrediente: 6 ouă fierte tari, 150 g telemea, de oi, 2 linguri smântână, 2-3 codiţe de ceapă verde
Pentru crema de somon: 150 g somon afumat, 100 g unt, 1 lingură zeamă de lămâie, piper măcinat
Pentru decor: frunze de salată verde, pătrunjel verde, 4-5 ridichi
Mod de preparare: Timp de preparare: 30 min Dificultate: mică
Cureţi ouăle de coajă şi le tai în jumătate pe orizontală. Scoţi gălbenuşurile şi le mixezi cu telemeaua de oi şi cu smântâna. Adaugi ceapa tocată mărunt şi amesteci bine.
Separat, mixezi somonul tăiat mărunt cu untul moale, zeama de lămâie şi condimentezi cu piper măcinat.
Cu ajutorul unui poş, umpli albuşurile cu crema de somon şi cu cea de brânză, aşezi ouăle pe un platou tapetat cu frunze de salată verde şi decorezi cu felii de ridichi şi cu pătrunjel verde.