Pacheţele cu carne

Cea mai bună gustare pe care o putem recomanda pentru astăzi sunt aceste pacheţele cu carne, preparate după o reţetă argentiniană.
Ingrediente pentru pacheţele cu carne
300 g făină 125 g margarină 4 ouă 300 g carne tocată de vită 50 g alune 50 ml vin alb 3 linguri ulei 1 ceapă piper 2 linguri bulion sare 1 ardei iute 1 linguriţă oţet
Mod de preparare pentru pacheţele cu carne
Prepari un aluat din făină, margarină, două ouă, sare, o linguriţă de oţet şi puţină apă caldă. Frămânţi aluatul şi-l laşi la frigider cât pregăteşti umplutura. Tai ceapa mărunt şi o căleşti câteva minute în ulei încins. Adaugi alunele tocate, carnea, vinul alb şi laşi să fiarbă înăbuşit 20 de minute. După ce s-a călit, pui ardeiul tocat şi bulionul, potriveşti gustul cu sare şi piper, dai umplutura deoparte şi o amesteci cu un ou.
Întinzi aluatul într-o foaie subţire, tai discuri de 10 cm diametru, pui pe fiecare bucată de aluat două linguri de compoziţie de carne şi pliezi plăcinţelele. Lipeşti aluatul de pe margini bine, prinzând cu degetele sau apăsând cu o furculiţă. Ungi pacheţelele cu carne cu gălbenuş de ou, le aşezi într-o formă unsă cu ulei şi le dai la cuptor pentru 35 de minute.