Pacheţele de primăvară, reţeta chinezească preparată pas cu pas

Delicioasele şi crocantele pacheţele de primăvară nu sunt aşa de greu de preparat cum par la prima vedere. Serveşte-le cu sos dulce-acrişor, pentru a simţi mai bine aromele legumelor.
De ce ai nevoie pentru pacheţele de primăvară
450 g pulpe de pui tocate
½ varză medie
70 g ţelină rasă
1 morcov ras
150 g ceapă
85 g tăiţei de orez cruzi
1 pachet foi de plăcintă
sare
piper
ulei, pentru prăjit
Cum se prepară pacheţelele
Pas 1
Căleşti în ulei ceapa tocată până când devine uşor lucioasă. Adaugi ţelina şi amesteci până când se înmoaie.

Pas 2
Între timp, torni apă fierbinte peste tăiţeii de orez şi-i laşi 4-5 minute, după care-i tai cu o foarfecă. Cufunzi în apă fierbinte varza tocată, o laşi 5 minute şi o scurgi.

Pas 3
Amesteci morcovul tocat cu varza, ceapa, ţelina, tăiţeii şi carnea tocată, apoi asezonezi cu sare şi piper după gust.

Pas 4
Tai foile de plăcintă pătrate, pui în mijloc compoziţie, le împătureşti şi le rulezi. Le prăjeşti în ulei încins pe toate părţile până când se rumenesc, apoi le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.
