Pacheţele de pui în foitaj

În doar 45 de minute aceste pacheţele de pui în foitaj vor fi gata. Iar mirosul lor îmbietor îi va atrage pe toţi în bucătărie!
De ce ai nevoie pentru pacheţele de pui în foitaj
1 pachet aluat de foitaj
500 g piept de pui dezosat
2 linguri ulei
1 ceapă
1 căţel de usturoi
sare
piper
pudră de ardei iute, opţioanal
75 ml apă
1 lingură pastă de tomate
1 ou, pentru uns
Cum se prepară pacheţele de pui cu foitaj
Sotezi în ulei ceapa şi usturoiul tocate până când devin uşor sticloase. Adaugi pieptul de pui tocat, asezonezi cu sare, piper, pudră de ardei iute. Dai focul mai mic, torni apa, adaugi pasta de tomate şi omogenizezi. Acoperi cu un capac şi laşi să fiarbă până când se pătrunde carnea.
Întinzi foile de aluat decongelate şi le împarţi în cercuri cu gura unui pahar sau a unei căni mai mici. Pui pe fiecare umplutură, aşezi deasupra o altă bucată de aluat şi le lipeşti marginile cu dinţii unei furculiţe. Le ungi cu ou bătut.
Le aşezi pe hârtie de copt, în tavă, şi le ţii la cuptor până când se rumenesc.
Sursa http://ethnicspoon.com