Pacheţele umplute cu cremă de brânză

Salt Breads with Brynza jpeg

Vei impresiona toţi invitaţii la masă cu aceste pacheţele umplute cu cremă de brânză, un aperitiv simplu şi delicios.

Ingrediente Pentru aluat 220 g iaurt 50 g iaurt, pentru uns 40 ml ulei sare ½ linguriţă bicarbonat 3-3½ pahare făină 50 g sare grunjoasă 50 g seminţe de chimen Pentru umplutură 400 g cremă de brânză 1 legătură mărar

Mod de preparare - Pacheţele umplute cu cremă de brânză

Într-un bol mare amesteci iaurtul cu bicarbonatul, sare, după gust şi uleiul. Adaugi făina treptat, amestecând continuu pentru a nu se forma cocoloaşe. Vei obţine un aluat moale şi elastic. Acoperi aluatul cu folie alimentară şi-l laşi 30-40 de minute. Între timp, pregăteşti umplutura. Amesteci brânza cu mărarul tocat.

Împarţi aluatul în bucăţele pe care le întinzi pe masă şi le umpli cu amestecul de brânză. Lipeşti bine cu degetele fiecare bucată umplută de aluat. Pui pacheţelele pe o tavă cu hârtie de copt. Le ungi cu iaurt şi le presari cu chimen şi sare grunjoasă. Coci pacheţelele 30-35 de minute în cuptorul încins.