Pâine cu sos pesto

O pâine aromată şi atât de bună încât o vei mânca simplă. Şi este mai uşor de preparat decât îţi imaginezi.
De ce ai nevoie pentru pâine cu sos pesto
750 g făină
1 plic praf de copt
50 g zahăr brun
1 praf de sare
350 ml bere neagră
100 g parmezan
50 g sos pesto
Cum se prepară pâinea cu sos pesto
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Combini făina cu praful de copt, zahărul şi sarea. Torni berea şi frămânţi până când obţii un aluat omogen. Încorporezi brânza. Pui jumătate din aluat în tavă şi întinzi jumătate din cantitatea de sos pesto. Întinzi restul de aluat în tavă şi-l ungi cu sosul pesto rămas. Presari parmezan pe deasupra, dacă mai doreşti. Dai pâinea la cuptor 40-45 de minute, până când se rumeneşte.
Sursa foto http://www.wholebiteblog.com