Pâine cu sos pesto

paine cu pesto jpeg

O pâine aromată şi atât de bună încât o vei mânca simplă. Şi este mai uşor de preparat decât îţi imaginezi.

De ce ai nevoie pentru pâine cu sos pesto

750 g făină

1 plic praf de copt

50 g zahăr brun

1 praf de sare

350 ml bere neagră

100 g parmezan

50 g sos pesto

Cum se prepară pâinea cu sos pesto

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Combini făina cu praful de copt, zahărul şi sarea. Torni berea şi frămânţi până când obţii un aluat omogen. Încorporezi brânza. Pui jumătate din aluat în tavă şi întinzi jumătate din cantitatea de sos pesto. Întinzi restul de aluat în tavă şi-l ungi cu sosul pesto rămas. Presari parmezan pe deasupra, dacă mai doreşti. Dai pâinea la cuptor 40-45 de minute, până când se rumeneşte.

Sursa foto http://www.wholebiteblog.com

http://www.wholebiteblog.com