Pâine cu usturoi şi caşcaval

paine cu cascaval jpeg

O simplă pâine se poate transforma într-un aperitiv extrem de gustos sau o masă în toată regula, asezonată cu usturoi şi caşcaval, fiind foarte uşor de preparat.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pâine cu usturoi şi caşcaval

1 pâine rotundă

230 g caşcaval

35 g unt

1-2 căţei de usturoi

pătrunjel, după gust

fulgi de ardei iute, după gust

sare, după gust

Cum pregăteşti pâinea cu usturoi şi caşcaval

Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Într-un bol amesteci untul cu usturoiul mărunţit, fulgii de ardei iute, sare şi pătrunjel, după gust. Crestezi pâinea pe toată lungimea cubuleţe, având grijă să laşi partea de jos intactă. Umpli fiecare buzunar cu unt, apoi continui cu caşcavalul feliat. Aşezi pâinea pe o tavă tapetată şi o acoperi cu o folie de aluminiu. Dai la cuptor 10-12 minute sau până se rumeneşte uşor la suprafaţă. Serveşti cu extra pătrunjel pe deasupra, dacă doreşti.

Sursa https://ciaoflorentina.com