Pâine cu usturoi şi caşcaval

paine cu cascaval jpeg

O simplă pâine se poate transforma într-un aperitiv extrem de gustos sau o masă în toată regula, asezonată cu usturoi şi caşcaval, fiind foarte uşor de preparat.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pâine cu usturoi şi caşcaval

1 pâine rotundă

230 g caşcaval

35 g unt

1-2 căţei de usturoi

pătrunjel, după gust

fulgi de ardei iute, după gust

sare, după gust

Cum pregăteşti pâinea cu usturoi şi caşcaval

Încălzeşti cuptorul la 190 de grade. Într-un bol amesteci untul cu usturoiul mărunţit, fulgii de ardei iute, sare şi pătrunjel, după gust. Crestezi pâinea pe toată lungimea cubuleţe, având grijă să laşi partea de jos intactă. Umpli fiecare buzunar cu unt, apoi continui cu caşcavalul feliat. Aşezi pâinea pe o tavă tapetată şi o acoperi cu o folie de aluminiu. Dai la cuptor 10-12 minute sau până se rumeneşte uşor la suprafaţă. Serveşti cu extra pătrunjel pe deasupra, dacă doreşti.

Sursa https://ciaoflorentina.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg