Pandişpan cu cacao (de post)

Un desert de post pe care trebuie să-l încercaţi. Toată lumea va fi încântată. Să ne spuneţi cum v-a ieşit acest pandişpan cu cacao de post.
Ingrediente:
750 g de făină 400 g zahăr 500 ml apă minerală 150 ml ulei 4 linguri cacao 3 plicuri zahăr vanilat 1 plic praf de copt un praf de sare
Mod de preparare:
Combini într-un vas încăpător apa minerală, sarea şi uleiul. Adaugi zahărul şi zahărul vanilat şi amesteci până se topesc. Cerni făina de două ori pentru a fi cât mai aerată şi pui praful de copt.Torni în ploaie amestecul peste prima compoziţie şi omogenizezi bine îngredientele.
Încingi cuptorul. Pentru un aspect mai deosebit, unge o formă de guguluf cu ulei şi presară pe deasupra făină. Pui trei sferturi de compoziţie în formă, iar restul o amesteci cu lingurile de cacao şi adaugi acest aluat de pandişpan cu cacao în tavă, amestecând uşor.
Ţii la foc mediu aproximativ 45 de minute, până acest pandişpan cu cacao se rumeneşte frumos şi trece testul cu scobitoarea.
Pandispan de post cu nuci si stafide
Pandispan de post cu nuci si stafide