Pandişpan cu struguri şi bezea

pandispan cu struguri si bezea jpeg

Viţa-de-vie provine din Mesopotamia, având o istorie veche de mai bine de 5000 de ani. De aici s-a răspândit şi în Europa, apoi a ajuns şi în America de Sud şi de Nord.

Ingrediente 6 ouă 10 linguri ulei 2 plicuri zahăr vanilat 450 g făină 200 g zahăr 1 plic praf de copt 150 g struguri 1 praf de sare zahăr pudră, pentru decor

Mod de preparare

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare cu jumătate din cantitatea de zahăr tos. Freci gălbenuşurile cu sare şi restul de zahăr, uleiul şi zahărul vanilat până îşi dublează volumul. Încorporezi jumătate din compoziţia de albuş şi făina amestecată cu praful de copt. Torni compoziţia într-o tavă tapetată, o nivelezi şi aşezi din loc în loc boabe de struguri. Dai tava la cuptor 10-15 minute, o scoţi, întinzi restul de albuş bătut şi dai din nou la cuptor până când se rumeneşte bezeaua. După ce s-a răcit, o pudrezi cu zahăr.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg