Pandişpan cu suc de lămâie

pandispan cu suc de lamaie profimedia jpeg

Răsfaţă-te la orele amiezii cu o bucăţică din acest pandişpan cu suc de lămâie, care se poate prepara în foarte scurt timp. Crusta prăjiturii este cheia unui preparat reuşit.

Pandişpan cu suc de lămâie - Ingrediente (1 tavă)

1 lămâie 6 ouă 1 cană de făină 1 cană de zahăr 150 ml ulei 3-4 linguriţe zahăr pudră

Pandişpan cu suc de lămâie - Cum se prepară

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Speli lămâia, o tai în jumătate şi o storci. Baţi albuşurile spumă, apoi adaugi zahărul, treptat, în reprize. Pui pe rând şi gălbenuşurile. Amesteci. Tot în reprize încorporezi şi făina, apoi uleiul şi zeama de lămâie. Amesteci bine.

Încingi cuptorul. Torni toată compoziţia într-o tavă tapetată în prealabil şi laşi la foc mediu, aproximativ 45 de minute sau până trece testul scobitorii. Dacă vrei să obţii o crustă crocantă, ţii mai mult la cuptor sau acelaşi timp, dar la foc mai mare. Când e gata, laşi să se răcească 10 minute şi apoi presari zahărul pudră.

foto: profimedia



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg