Pârjoale de conopidă

parjoale conopida jpeg

Dacă eşti adeptul bucătăriei uşoare, atunci poţi încerca o mâncare uşoare şi delicioasă cu delicata conopidă!

Dificultate mică Preparare 30' Pentru 15 pârjoale

Ingrediente

1 conopidă

2-3 felii pâine

1 legătură mărar

100 ml lapte

sare

piper

2 cepe

ulei

2 ouă

pesmet

Mod de preparare

Cureţi şi speli conopida. O rupi în bucheţele şi o pui la fiert în apă cu sare, în care adaugi şi puţin lapte. Când e gata, scurgi şi pasezi cu furculiţa. Feliile de pâine le înmoi în lapte, le storci şi le fărâmiţezi cu mâna deasupra piureului de conopidă. Pui ceapa tăiată mărunt peste conopidă.

Adaugi ouăle bătute, verdeaţa tăiată fin şi amesteci. Pui sare şi piper după gust şi puţin pesmet, în cazul în care compoziţia e moale.

Formezi pârjoalele, le dai prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe un prosop de hârtie absorbant şi le serveşti.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg