Pârjoale de pui gratinate

Telemea, caşcaval, mozzarella... orice fel de brânză ai alege, vei găsi întotdeauna şi o reţetă inedită sau populară care să-ţi stârnească pofta.
Ingrediente Pentru pârjoale 500 g carne de pui tocată 1 ceapă 2 felii pâine 2-3 căţei usturoi 1 ou 5 linguri apă sare piper 1 lingură ulei
Pentru sos
400 g iaurt
2 roşii
1 lingură făină
3 ouă
100 g brânză maturată de vacă
pătrunjel
Mod de preparare
Toci ceapa şi o amesteci cu feliile de pâine înmuiate în apă şi stoarse, carnea de pui, usturoiul pisat, oul, sare şi piper după gust. Formezi pârjoale cu mâna umedă şi le aşezi într-o tavă unsă cu ulei.
Amesteci iaurtul cu ouăle bătute şi făina, îl torni în tavă, cât să acoperi pe jumătate pârjoalele. Dai tava la cuptor aproximativ 30 de minute. O scoţi, razi brânza şi aşezi din loc în loc roşiile tăiate felii. Dai din nou tava la cuptor alte 20 de minute, până ce se gratinează. Serveşti cu pătrunjel proaspăt tocat.