Pârjoale de pui gratinate

parjoale de pui gratinate jpeg

Telemea, caşcaval, mozzarella... orice fel de brânză ai alege, vei găsi întotdeauna şi o reţetă inedită sau populară care să-ţi stârnească pofta.

Ingrediente Pentru pârjoale 500 g carne de pui tocată 1 ceapă 2 felii pâine 2-3 căţei usturoi 1 ou 5 linguri apă sare piper 1 lingură ulei

Pentru sos

400 g iaurt

2 roşii

1 lingură făină

3 ouă

100 g brânză maturată de vacă

pătrunjel

Mod de preparare

Toci ceapa şi o amesteci cu feliile de pâine înmuiate în apă şi stoarse, carnea de pui, usturoiul pisat, oul, sare şi piper după gust. Formezi pârjoale cu mâna umedă şi le aşezi într-o tavă unsă cu ulei.

Amesteci iaurtul cu ouăle bătute şi făina, îl torni în tavă, cât să acoperi pe jumătate pârjoalele. Dai tava la cuptor aproximativ 30 de minute. O scoţi, razi brânza şi aşezi din loc în loc roşiile tăiate felii. Dai din nou tava la cuptor alte 20 de minute, până ce se gratinează. Serveşti cu pătrunjel proaspăt tocat.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg