Pârjoale moldoveneşti

Învaţă să prepari reţeta delicioasă de pârjoale moldoveneşti. Chiar dacă nu sunt cele mai sănătoase, aceste mici chiftele sunt extrem de săţioase şi pline de savoare, aşa că merită să te răsfeţi pe tine şi cei dragi măcar din când în când. Dificultate mică / Preparare: 35'/ 7-8 porţii Ingrediente 750 g carne tocată 2 felii pâine 1 ceapă tocată 2 ouă 1 lingură făină 4 linguri pesmet 100 ml ulei sare piper Înmoi pâinea, apoi o storci bine şi o combini cu ceapa şi cu carnea tocată. Adaugi un ou, sare, piper, după gust. Amesteci bine până se omogenizează. Formezi pârjoale lunguieţe, le treci prin făină, ou şi pesmet. Le prăjeşti în ulei încins, pe ambele părţi şi, când s-au rumenit, le scoţi şi le aşezi pe şerveţele absorbante. Le serveşti calde sau reci, după preferinţă.