Paste „colorate“
Dacă vrei o combinaţie perfectă de carbohidraţi şi legume, îţi recomandăm această reţetă de paste pe care o poţi pregăti oricând.
Ingrediente
500 g paste penne 2-3 ardei iuţi o treime cănă parmezan răzuit un sfert cană muguri de pin 1 căţel usturoi un sfert cană ulei de măsline o treime cană iaurt 400 g boabe de porumb fierte 300 g fasole neagră, scursă şi fiartă 2 roşii 1 avocado curăţat şi tăiat coriandru proaspăt tăiat
Mod de preparare
Prepară pastele potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurge-le şi dă-le deoparte.
Pentru a face sosul pesto, amestecă ardeii iuţi, tăiaţi, parmezanul, mugurii de pin şi usturoiul în blender. Asezonează cu sare şi piper, după gust. Porneşte blenderul şi după câteva secunde poţi adăuga uleiul de măsline şi iaurtul şi apeşi iar până obţii o compoziţie moale. Mai adaugă ulei de măsline, dacă vrei să fie mai densă.
Într-un vas mare, amestecă sosul pesto, pastele, porumbul, fasolea neagră şi roşiile. Încorporează şi bucăţile de avocado şi coariandrul.
sursa: tastesbetterfromscratch.com