Paste cu ciuperci şi usturoi, reţeta de post

paste cu ciuperci (1) jpeg

Secretul acestor paste sunt ciupercile pleurotus. La fel de gustoşi sunt şi hribii sau ghebele. Pune ceapă verde şi usturoi şi vei obţine unul dintre cele mai bune sosuri pentru paste.

De ce ai nevoie pentru paste cu sos de ciuperci şi usturoi

4 linguri ulei

3 cepe verzi

2 căţei de usturoi

500 g ciuperci

150 ml vin alb

1 linguriţă cimbru uscat

2 linguri făină

200 ml supă de legume

sare

piper

½ pachet paste

Cum se prepară pastele cu sos de ciuperci şi usturoi

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi.

Toci legumele, încingi uleiul în tigaie şi căleşti ciupercile până când nu mai lasă apă. Adaugi ceapa tocată, supa, vinul, condimentezi cu sare, piper, cimbru, acoperi şi laşi să fiarbă 10 minute, apoi adaugi făina, usturoiul pisat şi amesteci până când se îngroaşă sosul. Adaugi pastele şi amesteci. Serveşti pastele calde.

Sursa https://spoonwithme.com

https://spoonwithme.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg