Paste cu şuncă şi ciuperci, reţeta rapidă

Prepararea cinei nu va mai fi o problemă dacă faci aceste paste cu şuncă şi ciuperci. Noi îţi spunem cum să le prepari în cel mai scurt timp!
De ce ai nevoie pentru paste
25-30 paste mari, scoici
400 g ciuperci tocate
4 căţei de usturoi
300 g şuncă
1 ceapă
2 linguri unt
1 lingură ulei
3 linguri cremă de brânză
sare
piper
boia de ardei, după gust
Pentru sos
3 linguri unt
600 ml lapte
200 g cremă de brânză
sare
piper
Cum se prepară pastele cu ciuperci şi şuncă
Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi.
Topeşti untul, pui uleiul şi căleşti ceapa tocată. Adaugi ciupercile, usturoiul pisat şi laşi să scadă zeama, apoi pui şunca tăiată, condimente după gust şi omogenizezi. Dai deoparte, pui crema de brânză şi amesteci. Pui în fiecare pastă umplutură. Aşezi pe foc toate ingredientele pentru sos şi amesteci până când se îngroaşă sosul, aşezi pastele şi mai ţii pe foc 1-2 minute.