Paste cu ton şi ciuperci, reţeta simplă

paste cu ton jpeg

Bucătăria italiană este bogată în reţete simple şi savuroase. Aceste paste cu ton şi ciuperci sunt exact ce pofteşti când vrei să mănânci ceva bun.

De ce ai nevoie pentru paste cu ton şi ciuperci

500 g paste

1 l lapte

3 conserve ton în suc propriu

200 g ciuperci

1 ceapă

100 g unt

400 g brânză cremoasă

sare

piper

pătrunjel

Cum se prepară pastele cu ton şi ciuperci

Sotezi în untul topit, ciupercile feliate şi ceapa tocată. Le amesteci cu laptele, brânza rasă şi tonul scurs. Asezonezi cu sare şi piper după gust şi ţii pe foc până când se omogenizează ingredientele. Le amesteci cu pastele preparate conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le mai ţii pe foc 2-3 minute. Înainte să le serveşti, presari pătrunjel.

Sursa https://foodfornet.com

https://foodfornet.com