Paste cu ton şi roşii

1 captura de ecran din 2019 05 09 la 18 23 47 png png

O reţetă ideală pentru o seară în care nu ai chef de prea mult gătit. Dacă ai la îndemână nişte paste şi o conservă de ton, îţi propunem să încerci această reţetă super simplă şi delicioasă.

Ingrediente pentru paste cu ton şi roşii:

1 ceapă mică

1 căţel de usturoi

1 ardei

rozmarin

300 g paste

2 linguri de ulei

1 lingură boia

1 conservă de roşii tocate

2 conserve de ton

Mod de preparare paste cu ton şi roşii:

Curăţă şi toacă mărunt ceapa şi usturoiul, spală ardeiul şi taie-l cubuleţe şi toacă frunzele de rozmarin. Găteşte pastele conform instrucţiunilor de pe pachet.

Încinge o tigaie cu ulei şi adaugă ceapa pentru 5 minute. Pune şi usturoiul şi ierburile, paprica, sare şi piper şi mai găteşte pentru 5 minute. Pune şi ardeiul tocat şi amestecă până ce ardeiul este gătit. 

Adaugă roşiile şi între timp scurge tonul şi adaugă-l în tigaie.

Scurge pastele şi adaugă-le în tigaie. Mai găteşte pentru câteva minute şi apoi serveşte.