Păstrăv cu rozmarin la grătar

pastrav gratar rozmarin jpeg

Pe locul doi în preferinţele noatre în materie este păstrăvul, după somon. Şi dacă noi preparăm des reţete cu peşte, şi mai ales cu peştele care ne place, ne-am gândit să le împărtăşim cu voi. Iar ideea noastră de azi se numeşte păstrăv cu rozmarin la grătar.

Păstrăv cu rozmarin la grătar - Ingrediente

câte 1 păstrăv de persoană 2 lămâi 3 linguri ulei de măsline 2 căţei de usturoi 1 legătură de ceapă verde 1 crenguţă de rozmarin proaspăt 50 g unt sare

Păstrăv cu rozmarin la grătar - Mod de preparare

Amesteci uleiul cu usturoiul puţin zdrobit, sare şi zeamă de lămâie. Cu acest amestec ungi peştii şi îi laşi 15 minute aşa. Între timp, cureţi şi toci ceapa pe care o căleşti uşor în unt. Umpli peştii cu ceapa, îi pui în folie, deasupra fiecărui peşte aşezi câteva rămurele de rozmarin, sigilezi pachetul şi aşezi peştii pe grătar pentru 10 minute. Pe lângă peşte, pe grătar, poţi pune şi cealaltă lămâie tăiată în două şi după gust, roşii şi ciuperci. Serveşti păstrăvul cu rozmarin la grătar cu lămâia friptă timp de un minut.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg