Păstrăv înfăşurat în bacon

1366139079 4291pastrav 20cu 20bacon jpeg

Combină două arome şi două tipuri de carne într-o singură farfurie!

Ingrediente

3 păstrăvi potriviţi

300 g bacon

4 căţei de usturoi

2 linguri ulei de măsline

2 linguri zeamă de lămâie

boia de ardei dulce

ghimbir ras

rozmarin

sare

piper

Mod de preparare

Cureţi us turoiul, îl zdrobeşti şi îl freci cu ulei, un praf de sare şi zeamă de lămâie până devine un fel de maioneză. Adaugi restul condimentelor, după gust, şi amesteci bine. Cureţi păstrăvii, îi speli şi-i usuci bine cu prosoape ab sorbante. Îi crestezi cu un cuţit bine ascuţit pe toată suprafaţa, îi ungi în interior şi exterior cu acest amestec, apoi îi înfăşori, pe fiecare în parte, cu două felii de bacon. Aşezi păstrăvii pe grătar şi îi rumeneşti câte două minute pe fiecare parte. Îi serveşti imediat, garnisiţi cu rozmarin.