Păstrăv înfăşurat în bacon

Combină două arome şi două tipuri de carne într-o singură farfurie!
Ingrediente
3 păstrăvi potriviţi
300 g bacon
4 căţei de usturoi
2 linguri ulei de măsline
2 linguri zeamă de lămâie
boia de ardei dulce
ghimbir ras
rozmarin
sare
piper
Mod de preparare
Cureţi us turoiul, îl zdrobeşti şi îl freci cu ulei, un praf de sare şi zeamă de lămâie până devine un fel de maioneză. Adaugi restul condimentelor, după gust, şi amesteci bine. Cureţi păstrăvii, îi speli şi-i usuci bine cu prosoape ab sorbante. Îi crestezi cu un cuţit bine ascuţit pe toată suprafaţa, îi ungi în interior şi exterior cu acest amestec, apoi îi înfăşori, pe fiecare în parte, cu două felii de bacon. Aşezi păstrăvii pe grătar şi îi rumeneşti câte două minute pe fiecare parte. Îi serveşti imediat, garnisiţi cu rozmarin.