Pateuri cu brânză şi ciuperci

pateuri jpeg

Pentru micul-dejun, prepară aceste delicioase pateuri cu brânză şi ciuperci. Ai nevoie de câteva ingrediente şi pateurile vor fi gata.

De ce ai nevoie pentru pateuri cu brânză şi ciuperci

1 pachet aluat foitaj

200 g ciuperci

1 ceapă mică

200 g brânză de capră

100 g mozzarella

sare

piper

salată verde

Cum se prepară pateurile cu brânză şi ciuperci

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Tai aluatul decongelat bucăţi, şi-l aşezi în tavă. Toci ceapa şi o căleşti într-o lingură de ulei, apoi adaugi ciupercile tocate. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, laşi să scadă apa şi dai deoparte.

Faci o mică adâncitură în aluat şi pui mozzarella rasă, câte o lingură de ciuperci şi brânză de capră sfărâmată. Dai tava la cuptor 12-15 minute, apoi scoţi tava şi presari salata verde ruptă.

Sursa https://berrymaple.com

https://berrymaple.com