Pateuri cu brânză şi usturoi

Simplu de pregătit, pateurile cu brânză şi usturoi te scapă din încurcătură atunci când ai nevoie de o gustare pentru invitaţi.
Ingrediente
1-2 linguri ulei 2 linguri parmezan ras sau telemea 1 linguriţă usturoi pisat 1 linguriţă mix de condimente 1 linguriţă pătrunjel tocat 1-2 foi aluat foitaj sare piper
Mod de preparare – Pateuri cu brânză şi usturoi
Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Într-un bol, amesteci uleiul cu parmezanul, usturoiul, mixul de condimente, pătrunjelul, sare şi piper, după gust. Întinzi foile de aluat. Le ungi cu amestecul obţinut, din care păstrezi 1-2 linguri, apoi le rulezi. Tai bucăţi potrivite, pentru a forma mici pateuri.
Le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le ungi cu amestecul păstrat. Dai la cuptor 8-10 minute până se rumenesc uşor. Serveşti imediat.