Pelmeni

pelmeni cu carne shutterstock 79524823 jpeg

O cultură vastă, străveche şi o gastronomie pe măsură ne-a îndemnat să aflăm câteva din secretele şi tentaţiile culinare ale Rusiei.

Preparare: 1 h

Dificultate: mică

8 porţii

Ingrediente

Pentru aluat

3 căni de făină

1 cană de lapte dulce

2 ouă

1 praf de sare

Pentru umplutură

250 g carne de vită tocată

250 g carne de porc tocată

½ cană lapte dulce

1 ceapă tocată

boia iute

sare

piper

Preparare

Foto Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg