Peşte cu sos picant

Tradiţia spune ca în noaptea de Revelion să se mănânce peşte pentru a trece cât mai bine peste greutăţile de peste an. Ne-am conformat şi noi şi vă propunem această reţetă cu care nu vei da greş.
Ingrediente
4 fileuri de peşte 2 ardei roşii 4 roşii 200 ml suc de roşii ½ ceapă 3 linguri ulei sare piper boia de ardei iute, după gust
Tai ceapa şi o pui la călit în ulei încins. Când a devenit sticloasă, adaugi ardeii tăiaţi cubuleţe şi roşiile mărunţite. Laşi să fiarbă până se înmoaie puţin ardeii, după care
adaugi sucul de roşii, boiaua de ardei iute, sare şi piper, după gust. Mai laşi pe foc 5 minute şi dai deoparte.
Dai cu sare şi piper peştele şi-l frigi câteva minute pe ambele părţi, pe grătar. Îl serveşti cald, alături de sos.
sursa foto: Profimedia