Peşte în crustă de biscuiţi

peste in crusta de biscuiti jpeg

Prepararea acestui peşte în crustă de biscuiţi este cu siguranţă una dintre cele mai rapide mâncăruri. Are un aer de sărbătoare, aşa că o poţi prepara şi pentru un meniu festiv pentru prietenii tăi în zile speciale.

Peşte în crustă de biscuiţi - Ingrediente (4 porţii)

2 rondele mari de peşte 4 roşii cherry sare 1 pachet biscuiţi săraţi 3-4 linguri unt 1 legătură pătrunjel zeama de la 1 lămâie

Peşte în crustă de biscuiţi - Mod de preparare

Încingi cuptorul. Speli peştele şi tai fiecare rondea în două. Le sărezi şi le frigi câte 1 minut pe fiecare parte, le scoţi şi le aşezi într-un vas termorezistent, uns cu o linguriţă de unt. În aceeaşi tavă pui şi roşiile cherry. Speli pătrunjelul şi îl toci.

Pisezi biscuiţii şi îi amesteci cu untul rămas şi cu pătrunjelul. Aşezi compoziţia deasupra fiecărei bucăţi de peşte, apoi torni sucul de lămâie. Laşi la copt 20 de minute sau până se rumeneşte crusta. Serveşti peştele cald, cu garnitură de cartofi fierţi, stropiţi cu zeamă de lămâie.