Peşte în sos de roşii la cuptor

O reţetă atât de simplă, care va da savoare zilelor lungi de la început de săptămână.
De ce ai nevoie pentru peşte
4 rondele de peşte
1 roşie
1 ceapă roşie
2 căţei de usturoi
80 ml ulei
60 ml vin alb
cimbru
oregano
boia de ardei afumată
sare
piper
pătrunjel
Cum se prepară peştele
Ştergi medalioanele cu prosoape de hârtie, apoi le sărezi, după gust. Razi roşia şi o scurgi de excesul de apă, apoi o amesteci cu uleiul şi vinul. Adaugi ceapa tocată, usturoiul pisat, boia, oregano, cimbru, sare şi piper, după gust. Omogenizezi şi pui în tavă. Aşezi deasupra medalioanele de peşte şi dai tava la cuptor 30-40 de minute. Serveşti peştele cu pătrunjel tocat.
Sursa ttps://www.littlecookingtips.com