Peşte în sos de roşii la cuptor

peste jpeg

O reţetă atât de simplă, care va da savoare zilelor lungi de la început de săptămână.

De ce ai nevoie pentru peşte

4 rondele de peşte

1 roşie

1 ceapă roşie

2 căţei de usturoi

80 ml ulei

60 ml vin alb

cimbru

oregano

boia de ardei afumată

sare

piper

pătrunjel

Cum se prepară peştele

Ştergi medalioanele cu prosoape de hârtie, apoi le sărezi, după gust. Razi roşia şi o scurgi de excesul de apă, apoi o amesteci cu uleiul şi vinul. Adaugi ceapa tocată, usturoiul pisat, boia, oregano, cimbru, sare şi piper, după gust. Omogenizezi şi pui în tavă. Aşezi deasupra medalioanele de peşte şi dai tava la cuptor 30-40 de minute. Serveşti peştele cu pătrunjel tocat.

Sursa ttps://www.littlecookingtips.com