Peşte la tavă cu legume

Baked Trouts jpeg

Uşor de preparat, peştele la tavă cu legume este ideal pentru mesele în familie.

Ingrediente 800 g peşte alb 3-4 bucheţele de conopidă opărite 2 morcovi foi de dafin, după gust sare piper boabe 1 mână de mazăre 1 păstârnac 1 pahar vin alb 2-3 căţei usturoi 1 ceapă ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare - Peşte la tavă cu legume

Speli peştele, îl usuci cu un prosop de bucătărie. Îl sărezi, îl dai cu ulei şi-l aşezi în tavă. Cureţi morcovii, păstârnacul şi ceapa, apoi le tai bucăţele. Adaugi mazărea, conopida şi aşezi legumele în tavă, pe lângă peşte.

Presari boabele de piper, căţeii de usturoi şi foile de dafin. Torni puţin ulei, apoi

paharul cu vin. Dai la cuptor acoperit, până se înmoaie legumele. Dai deoparte folia şi mai ţii câteva minute să se rumenească peştele.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg