Peşte pane, simplu şi bun

Este unul dintre cele mai simple şi mai bune moduri în care poţi prepara peştele. Fie că este vorba de crap, caras, merluciu sau macrou, peştele pane este la fel de delicios.
De ce ai nevoie pentru peşte pane
3 fileuri de peşte alb
3 ouă
făină
pesmet
sare
piper
ulei, pentru prăjit
1 lămâie
Cum se prepară peşte pane
Speli peştele, îl porţionezi, îl usuci, îl dai cu sare şi piper, după gust, şi îl dai la frigider, cel puţin 1 oră.
Baţi ouăle cu sare şi piper – ai grijă cât presari, pentru că ai asezonat şi feliile de peşte -, pui pe farfurii separate făină şi pesmet. Treci fileurile prin făină, prin ouă, apoi prin pesmet şi le prăjeşti până devin aurii în ulei încins. Îl serveşti cu felii de lămâie.