Peşte pe pat de ardei

Monkfish with peppers jpeg

Consumaţi în stare crudă sau ca ingrediente în diferite preparate, ardeii îţi colorează farfuria şi dau savoare mâncărurilor.

Dificultate mică Preparare 60' Pentru 2 porţii

Ingrediente

2 fileuri peşte

4 ardei graşi

2 cepe potrivite

6 căţei usturoi

3 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare

Cureţi ceapa şi o tai julien. Speli ardeii, îi tai cubuleţe şi cureţi usturoiul. Pui legumele într-o tavă, peste care aşezi fileurile, potrivite de sare şi de piper.

Adaugi uleiul şi acoperi tava cu folie de aluminiu. Laşi 30 de minute, după care îndepărtezi folia şi mai dai tava la cuptor 10 minute.

sursa foto: Photocuisine



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg