Piept de curcan în sos de usturoi

curcan jpeg

Dacă o prepari corect, carnea de curcan poate fi foarte fragedă. Iată cum să găteşti pieptul de curcan în sos de usturoi.

De ce ai nevoie pentru piept de curcan

2,5-3 kg pulpe de curcan

sare

piper

rozmarin

cimbru

16 căţei de usturoi

150 g unt

Cum se face pieptul de curcan

Scoţi pieptul de curcan la temperatura camerei cu 45 de minute înainte să-l prepari. Dai drumul la cuptor şi coci 14 căţei de usturoi până când se înmoaie. Îi pasezi şi-i amesteci cu untul moale, apoi adaugi sare, piper, rozmarin şi cimbru, după gust. Ungi bine pieptul cu această pastă şi-l aşezi în tavă împreună cu restul de căţei de usturoi feliaţi şi pasta de unt rămasă.

Acoperi tava cu o folie şi ţii carnea la cuptor aproximativ 2 ore. Dai folia la o parte şi laşi carnea să se rumenească.

Sursa http://www.recipetineats.com/

http://www.recipetineats.com/



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg