Piept de pui cu caşcaval

Pentru masa de Florii te invităm la o delicioasă ruladă din piept de pui cu caşcaval, care va fi gustul tuturor.
Ingrediente
1 piept pui dezosat 100 g bacon, cubuleţe 150 g caşcaval ras 1 cană supă de pasăre 1 castravete murat, tăiat cubuleţe 1-2 ouă bătute 1 gogoşar murat, tăiat cubuleţe 15 felii de bacon sare piper ulei, pentru uns tava
Mod de preparare
Cureţi pieptul de pui şi îl tai pe jumătate până când obţii o felie. Întinzi peste ea folie alimentară şi o baţi uşor. O dai cu sare şi piper şi o laşi puţin la frigider. Amesteci ouăle bătute cu caşcavalul ras şi cu baconul. Storci bine castravetele şi gogoşarul murate şi le încorporezi în amestec. Guşti şi, dacă este nevoie, presari sare şi piper.
Întinzi compoziţia peste pieptul de pui şi rulezi. Îmbraci rulada în feliile de bacon şi o legi cu aţă alimentară. O aşezi într‑o tavă unsă cu ulei, o acoperi cu folie de aluminiu şi o dai la cuptorul încins cam 50 de minute. Scoţi folia şi, dacă nu şi-a lăsat carnea destul sos, torni cana de supă şi o ţii până se rumeneşte frumos. Tai rulada caldă şi o serveşti cu garnitură după gust.