Piept de pui cu ciuperci umplute

piept de pui jpeg

Găteşte sănătos un piept de pui apetisant cu ciuperci umplute, căruia îi oferi un plus de gust cu puţin cimbru.

Ingrediente: ● 1 piept de pui dezosat ● 1 lămâie ● sare ● piper ● cimbru proaspăt, opţional ● 2 linguri ulei ● 10 ciuperci, cu pălării mai mari ● 1 ardei roşu ● 1 ardei galben ● 3-4 căţei de usturoi ● 50 g caşcaval Mod de preparare - Piept de pui cu ciuperci umplute Feliezi pieptul de pui, îl ungi cu ulei şi-l condimentezi cu sare şi piper, după gust. Razi lămâia, apoi o storci şi stropeşti carnea cu sucul obţinut. Presari coaja de lămâie peste carne şi o rumeneşti pe ambele părţi pe grătarul încins.

Rupi codiţele ciupercilor, apoi le toci împreună cu ardeii şi usturoiul. Condimentezi legumele cu sare şi piper. Umpli ciupercile cu legume tocate, apoi presari caşcavalul ras. Le rumeneşti pe grătar câteva minute, până când se înmoaie. Serveşti grătarul de pui presărat cu cimbru proaspăt, alături de ciuperci umplute.