Piept de pui cu legume

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA jpeg

Reţeta ideală pentru cei care sunt la dietă sau care-şi doresc să scade valorile mari ale colesterolului.

Ce ai nevoie › 4 bucăţi piept de pui › 1 dovlecel › 1 vânătă › 1 ceapă › 4 ciuperci champignons › 2 roşii › 2 morcovi › 4-6 linguri ulei de măsline

Se frige pieptul de pui la grătar şi se lasă să stea circa 5 minute la foc mic, dar nu prea mult pentru a nu se usca.

Se spală şi se curăţă vânăta, dovlecelul, ceapa, morcovii şi se taie în rondele subţiri (de 5 mm grosime), roşiile şi ciupercile se taie după gustul fiecăruia. Acestea se ung cu ulei de măsline şi se sotează rapid în tigaie. Se

aşază decorativ pe farfurie, drept garnitură la pieptul de pui.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg