Piept de pui cu parmezan

Piept de pui cu parmezan jpeg

Toţi ne dorim să putem găti feluri de mâncare gustoase într-un timp scurt. Vă recomandăm piept de pui cu parmezan pentru mese simple, rapide şi savuroase.

Ingrediente

200 g crutoane

1 linguriţă de condiment italiene

200 g parmezan

200 g făină

3 ouă

4 bucăţi de piept de pui

1 praf de sare

1 praf de piper

100 ml ulei de măsline

100 g sos de roşii

100 g mozzarella

Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la 220°C. Amesteci crutoanele cu condimentele şi cu 150 g parmezan. În alt bol amestesteci făina cu ouăle.

Înfăşori pieptul de pui în folie alimentară şi îl baţi, apoi îl desfaci şi îl presari cu sare şi piper. Îl treci prin amestecul de făină şi ou, apoi prin cel de crutoane. Încingi uleiul într-o tigaie şi prăjeşti fiecare piept de pui la foc mediu câte 3 minute pe fiecare parte. Le scoţi pe un şervet de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime.

Pui pieptul de pui prăjit pe o tavă pe care ai pus hârtie de copt. Torni de fiecare sos de roşii şi presari mozzarella. Dai la cuptor pentru 8 minute, până când brânza s-a topit.

Sursa: Wegmans.com

Wegmans.com