Piept de pui cu sos de caşcaval

piept de pui cu sos de cascaval jpeg

Cea mai frumoasă cină romantică poate fi această reţetă de piept de pui cu sos de caşcaval. Jumătatea ta se va simţi cu siguranţă răsfăţată şi va fi cucerită de îndemânarea ta culinară şi gusturile combinate într-un fel de mâncare perfect.

Piept de pui cu sos de caşcaval - Ingrediente (2 porţii)

1 piept de pui mare 500 ml lapte 2 linguri amidon alimentar 2 linguri unt 150 g caşcaval 1 praf nucşoară 150 g ciuperci de pădure conservate sare piper

Piept de pui cu sos de caşcaval - Cum se prepară

Pieptul de pui se dezosează, se taie în două şi se spală. Se usucă cu prosoape absorbante şi se condimentează cu sare. Se pune pe grătar şi se frige pe ambele părţi, după care se ţine la cald.

Într-o crăticioară se toarnă laptele şi se aşază pe foc mic. Se adaugă untul şi amidonul şi se amestecă foarte bine cu telul. Trebuie amestecat continuu, pentru a nu forma cocoloaşe. Când s-a îngroşat, se adaugă caşcavalul ras pe răzătoarea mare şi se amestecă energic, pentru a se topi. Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară, după gust, şi se adaugă ciupercile. Se păstrează câteva pentru decor.

Pieptul de pui se serveşte cu sosul de caşcaval, broccoli, ridichi şi găluşti de griş.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg