Piept de pui cu sos de muştar

Simplu, gustos, elegant. Reţeta noastră de piept de pui cu sos de muştar este una dintre cele mai potrivite pentru cina de duminică seara.
Ingrediente pentru reţeta de piept de pui cu sos de muştar
250 g piept de pui 30 g rucola 50 g roşii cherry 100 g boabe de muştar 20 g oţet balsamic 1 linguriţă muştar simplu 20 g smântână 1 linguriţă zeamă de lămâie ulei
Mod de preparare al reţetei de piept de pui cu sos de muştar
Frigi pe grătarul încins pieptul de pui asezonat, în prealabil, cu sare şi piper. Îl dai deoparte, ca să se relaxeze fibra, apoi îl tai julien. Combini smântâna, într-un vas, cu boabele de piper, linguriţa de muştar şi oţetul balsamic. Ţii la foc mic până când se încălzeşte smântâna, amestecând continuu. Dai deoparte.
Între timp prepari o salată din rucola şi roşii cherry. Asezonezi cu sare, piper, puţin ulei de zeamă de lămâie. Serveşti pieptul de pui alături de salată şi însoţit de sosul de muştar.
Sfat: Dacă nu vrei pui foloseşte carne de vită.
sursa foto: Sorin Stana