Piept de pui umplut cu caşcaval şi mozzarella

2 piept pui umplut jpg jpeg

Aici găseşti un fel principal sau cină mai special, cu câteva ingrediente puţin mai scumpe, pentru când simţi să aduci ceva nou în meniu.

De ce ai nevoie ca să prepari piept de pui umplut:

2 bucăţi piept de pui de 250-300 g 2 avocado 1 căţel de usturoi 5-6 nuci caju 50 ml ulei 100 g caşcaval 1 bucată mozzarella de bivoliţă pesmet sare piper ulei, pentru prăjit unt, pentru uns

Cum prepari piept de pui umplut:

Pregăteşti un sos: tai fiecare avocado pe jumătate, scoţi sâmburii, îndepărtezi coaja, le pui în blender cu usturoiul, nucile caju şi uleiul vegetal, potrivind de sare şi piper. Blenduieşti.

Adaugi caşcavalul ras, amesteci şi laşi deoparte. Tai bucăţile de piept pe lungime, formând câte un buzunăraş la fiecare. Pui sosul în buzunăraş. Tai mozzarella felii şi le aşezi peste sos. Sigilezi cele două părţi de carne cu scobitori. Tăvăleşti bucăţile de carne prin pesmet şi le rumeneşti în ulei încins. Dai la cuptorul încins într-o tavă unsă cu unt. Ţii 20 de minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg