Piept de pui umplut cu spanac
Pieptul de pui în combinaţie cu spanacul este extrem de gustos. Prepară această reţetă şi spune-ne cum ţi-a ieşit.
Ingrediente:
1 piept de pui 1 jumătate de pungă de spanac congelat 100 g caşcaval ras ulei 1 ardei capia 50 g pesmet 1 ceapă sare piper
Mod de preparare:
Tai ceapa mărunt şi o pui la călit într-o tigaie cu ulei încins. După ce s-a înmuiat, adaugi spanacul şi laşi la sotat 5 minute. Dai la răcorit. Ardeiul îl speli şi-l tai cubuleţe. Tai pieptul de pui, pe lung, nu până la capăt, îl apeşi cu mâinile ca să se întindă, îl sărezi şi-l piperezi. Îl aşezi pe o folie de aluminiu pe care ai presărat pesmetul amestecat cu 50 g de caşcaval ras, adaugi restul de caşcaval ras, amestecul de spanac cu ceapă, ardeiul gras şi rulezi.
Pui rulada într-o tavă unsă cu un pic de ulei şi o dai la cuptorul preîncălzit 40 de minute.