Piept de pui umplut cu şuncă şi mozzarella

oui jpeg

Deoarece pieptul de pui are tendinţă să se usuce atunci când este gătit, trebuie să-l serveşti cu un sos, cel mai recomandat fiind cel pesto.

De ce ai nevoie pentru piept de pui umplut cvu şuncă şi mozzarella

1 kg piept de pui dezosat

12 bastonaşe de mozzarella

12 felii de şuncă

sare

piper

1 lingură ulei

1 lingură unt

50 ml vin

100 g sos pesto

50 g parmezan ras

Cum se prepară pieptul de pui umplut cu şuncă şi mozzarella

Înfăşori fiecare bastonaş de mozzarella într-o felie de şuncă. Tai pieptul bucăţi, apoi crestezi fiecare bucată şi pui în mijloc câte un bastonaş. Prinzi bucata cu scobitori, pentru a fixa umplutura. Încingi untul şi uleiul în tigaie.

Asezonezi fiecare bucată  de carne cu sare şi piper şi le rumeneşti pe ambele părţi câteva minute, apoi torni vinul, acoperi şi laşi să fiarbă 10 minute sau până când se pătrunde carnea.

Scoţi scobitorile şi serveşti puiul cu sos pesto şi parmezan ras.

Sursa https://keviniscooking.com/

https://keviniscooking.com/



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg