Piersici cu „firimituri“

Piersici cu firimituri jpeg

Dacă eşti în căutarea unei reţete simple şi economice, ai acum la dispoziţie un desert care nu este deloc costisitor. încearcă şi tu reţeta de piersici cu „firimituri“!

Ingrediente

Pentru „firimituri“

150 g faină 80 g zahăr ¼ linguriţă scorţişoară 85 g unt la temperatura camerei

Pentru umplutură

50 g zahăr

2 linguriţe amidon

1 lingură zeamă de lămâie

5 piersici

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci faina, untul, zaharul şi scorţişoara cu o furculiţă. Într-o tavă, pui piersicile spălate şi tăiate felii. Adaugi 30 g de zahăr, zeama de lămâie şi amesteci, astfel încât să nu zdrobeşti fructele. Ţii până când piersicile lasă un suc. Torni sucul într-o cana şi adaugi amidonul. Amesteci bine, după care îl pui peste fructe. Aşezi peste piersici „firimiturile“ şi presari restul de zahăr.

Dai la cuptorul preîncalzit 30-40 de minute. Scoţi din cuptor, aştepţi să se răcească 20-30 de minute, apoi serveşti cu îngheţată sau cu iaurt.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg