Pilaf cu carne de porc şi legume

pilaf jpeg

Dacă ai prin congelator puţină carne de porc tocată, o poţi folosi pentru un delicios pilaf cu carne şi legume.

De ce ai nevoie pentru pilaf cu carne de porc şi legume

2 linguri ulei

500 g carne de porc

½ linguriţă srae

½ linguriţă piper

2 cepe

200 g broccoli

1 ardei

200 g mazăre

1 morcov

600 g orez fiert

2 ouă

Cum se prepară pilaful cu carne de porc şi orez

Încingi uleiul în tigaie şi căleşti carnea de porc asezonată cu sare şi piper, după gust. După 4-5 minute, când carnea s-a fărâmiţat, adaugi cepele tocate, ardeiul şi broccoli tocate, mazărea congelată şi morcovul tocat. Amesteci, acoperi şi laşi legumele să se pătrundă câteva minute. Adaugi orezul fiert şi mai laşi câteva minute pe foc, apoi adaugi ouăle, amesteci din nou, stingi focul şi laşi vasul acoperit alte 5 minute.

Sursa https://www.familyfoodonthetable.com

https://www.familyfoodonthetable.com