Pilaf cu spanac, de post

pilaf cu spanac jpeg

Deşi necesită mai mult timp de preparare, pilaful iese mai bun atunci când îl laşi să se umfle încet, fără multă fierbere. Încearcă această reţeta cu spanac, perfectă pentru zilele de post.

De ce ai nevoie pentru a pregăti pilaf cu spanac, de post

300 g orez

4 pahare de apă

1 ceapă

1 morcov

50 ml ulei

500 g spanac

1 linguriţă pastă de ardei roşu, opţional

sare, după gust

Cum se pregăteşte pilaful cu spanac, de post

Speli spanacul şi îl scurgi bine de apă. Căleşti într-o oală, în ulei, ceapa tocată şi morcovul ras. Adaugi pasta de ardei roşu şi spanacul mărunţit şi laşi pe foc 5 minute. Pui orezul spălat peste legumele călite. Torni apa şi aştepti până începe să fiarbă. Condimentezi cu sare, după gust.

Laşi să fiarbă 10 minute, până se umflă bobul de orez. Stingi focul, acoperi oala şi aştepţi 30-50 de minute ca orezul să absoarbă toată apa. Serveşti cu o salată, dacă doreşti.

Sursa http://www.food.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg