Piure de spanac cu usturoi

piure de spanac cu usturoi jpeg

În zilele în care ţii post, încearcă acest piure de spanac cu usturoi. Este foarte uşor de preparat.

Piure de spanac cu usturoi - Ingrediente

1 kg spanac 50 g făină 3 linguri ulei sare piper 1 căpăţână usturoi zeamă de lămâie, după gust

Preparare

Cureţi şi speli spanacul în mai multe ape, apoi îl opăreşti, 10 minute, în apă cu sare. Scurgi apa în care a fiert, păstrezi din ea o cană, îl pui în strecurătoare, îl treci sub jet de apă rece şi îl laşi iar la scurs. Încingi uleiul, pui spanacul tăiat, combini făina cu zeama în care a fiert spanacul, având grijă să nu facă cocoloaşe şi o adaugi peste spanac.

O laşi să fiarbă până scade sosul, potriveşti de sare şi piper, adaugi usturoiul pisat, zeamă de lămâie, mai ţii puţin să se combine aromele şi opreşti focul.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg