Plăcinţele cu gem şi rom

placintele cu gem si rom jpeg

Poţi folosi orice fel de gem ori magiun pntru această gustoasă, simplă şi ieftină reţetă de plăcinţele cu gem şi rom, o reţetă care pentru cei mici va fi un adevărat deliciu.

Plăcinţele cu gem şi rom - Ce ai nevoie

1 pachet foitaj 400 g magiun 1 esenţă de rom 6 linguri nucă 50 g zahăr pudră 2 gălbenuşuri

Plăcinţele cu gem şi rom - Cum se prepară

Se amestecă magiunul cu zahărul pudră până se omogenizează, apoi se adaugă nuca măcinată şi esenţa de rom. Se decongelează foitajul, se aşază pe o suprafaţă presărată cu făină şi se mai întinde puţin cu sucitorul. Se taie pătrate de 10 cm, pe care se pun câte două linguri de compoziţie de magiun. Se unesc colţurile două câte două pe diagonală, fără să se acopere toată umplutura. Se ung cornurile cu gălbenuş şi se dau la cuptor pentru 40 de minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg