Porc pane cu ciulama de ciuperci
În doar 40 de minute vei avea gata o masă savuroasă. Serveşete-l alături de piure de cartofi sau orez.
De ce ai nevoie pentru porc pane în sos de ciuperci
6 felii muşchi de porc
100 g făină
sare
piper
3 linguri unt
10 ciuperci
1 ceapă
300 g supă de carne
1 lingură amidon
100 ml vin roşu
100 ml smântână
Cum se prepară porc pane în sos de ciuperci
Amesteci făina cu sare şi piper după gust. Treci fiecare felie de carne prin făină şi o prăjeşti în 2 linguri unt până când se rumeneşte pe ambele părţi. Le scoţi şi le dai deoparte, apoi adaugi restul de unt şi ciupercile tocate. După 2 minute torni supa, vinul, smântâna şi ceapa tocată. Laşi pe foc până se fierbe ceapa. Condimentezi cu sare şi piper, adaugi amidonul şi amesteci până când se îngroaşă sosul.